kategórie článkov

streda 29. júna 2016

Jack Canfield

"Keď budeš robiť to,
čo si vždy robil,
dostaneš to,
čo si vždy dostal."




Jack Canfield, autor tohto výroku a zároveň autor úspešných kníh, sa narodil 19.augusta 1944 v Texase. Mladosť strávil v Západnej Virgínii a v roku 1962 úspešne ukončil vojenský inštitút. Z nej pokračoval na Hravard, ktorý ukončil v roku 1966.



Svoju kariéru začal v roku 1967, keď učil na strednej škole v Illinois. V roku 1976 sa stal spoluautorom knihy 100 spôsobov, ako zlepšiť seba ponímanie v triede, čo bola príručka pre učiteľov a rodičov. V roku 1978 bol menovaný Jedným zo 100 vynikajúcich mladých mužov Ameriky.

Po tomto ocenení začal Jack  pracovať v rádiu, kde mal vlastný program a zároveň začal písať pre noviny. Zlom, ktorý Jacka vyniesol k výšinám bol rok 1993, kedy spolu so svojim priateľom, Markom Hansenom, dali dokopy knihu Slepačia polievka pre dušu. Táto kniha mala obrovský úspech nielen v Amerike, ale v mnohých štátoch. Táto kniha sa skladá zo zozbieraných príbehov rôznych ľudí na témy ako je láska, deti, učenie a pod.


Od roku 1993 sa Jack začal venovať naplno písaniu a stal sa úspešným autorom, rečníkom a tvárou pozitívne mysliacich ľudí. Je držiteľom rekordu v Guinessovej knihe rekordov, kedy sa 7 jeho kníh stalo súčasne bestsellermi. Jack Canfield sa zúčastnil aj pri tvorbe knihy a filmu  The Secret, kde prezentoval okrem iného aj "tajomstvo príťažlivosti".



Z ponuky kníh od Jacka Canfielda Vám na www.upbook.sk ponúkame tieto tituly:

Kľúč k životu podľa zákona príťažlivosti
Tapping k dokonalému úspechu