kategórie článkov

pondelok 25. júla 2016

Brian Tracy

               "Prekážky sú to čo vidíš,
                               keď sa prestaneš pozerať na svoj cieľ."





Brian Tracy sa narodil 5.januára 1944 v Kanade. Strednú školu opustil bez maturity.. Bez školy a skúseností sa Brian pretĺkal životom a pracoval manuálne. Zamestnával sa v príležitostných prácach ako umývač riadu, drevorubač, kopal studne, pracoval v továrňach, na rančoch či farmách. Neskôr začal pracovať na lodi, kde strávil 8 rokov a precestoval množstvo štátov.  Podľa niektorých zdrojov, precestoval až 80 štátov.




Po návrate sa začal živiť ako predajca a svojou prácou a svedomitosťou začal stúpať na pozíciách hore. Vyšiel až na pozíciu, kde sa stal prevádzkovým vedúcim v spoločnosti s obratom 265 miliónov ročne. Po dosiahnutí tohto úspechu sa Brian rozhodol zapísať do školy a stal sa bakalárom ekonómie na University of Alberta. Sám seba nazýva eklektikom.



Brian denne pracuje na sebe, sleduje prednášky obľúbených motivátorov, denne číta literatúru, noviny a neustále sa snaží posúvať vpred. V súkromnom živote je šťastne ženatý a má 4 deti. Žije v San Diegu uprostred golfového ihriska. Jeho zápal pre cestovanie však neustále prúdi v jeho žilách a tak prednáša po celom svete. Pracoval v 22 spoločnostiach a priemyslových odvetviach. Od roku 1981 vyučuje po celej Zemi, jeho prednášok sa ročne zúčastní cez 250 000 ľudí. Brian Tracy je úspešným predajcom a autorom niekoľkých skvelých kníh. Jeho knihy boli preložené do 35 jazykov a na svete sa predali milióny výtlačkov a neustále je žiadaný.


Ponúkame Vám knihy od úspešného podnikateľa a autora kníh Briana Tracyho v akcii.